Attraksjonar

& aktivitetar

Bilete av Stegastein utsiktspunkt

Stegastein utsiktspunkt

Stegastein utsiktspunkt er ei bru av massivtre som ligg 650 m over sentrum av Aurland. Utsiktspunktet tilbyr ei spektakulær panoramautsikt over Aurland og Aurlandsfjorden.

Foto: Visit Norway

Flåmsbana

Den spektakulære og verdskjende jernbanestrekninga mellom Flåm og Myrdal svingar seg oppover Flåmsdalen og har ein høgdeforskjell på 863 m. 

Foto: Fjord Norge AS

Aurlandsdalen

Ein spektakulær fottur i naturskjøne omgivnader frå Østerbø og ned Aurlandsdalen til Vassbygdi. Turen er 20 km og tek rundt seks timar.

Foto frå fjelltoppen "Prest"

Fotturar

Aurland er omkrinsa av vakre fjell og kan tilby mange flotte turar, både korte og enkle så vel som lengre og meir krevande turar.

Foto: The Fjords

Fjord cruise

Opplev Aurlandsfjorden og den UNESCO verdensarv-lista Nærøyfjorden på nært hald ved å ta ein ferjetur mellom Flåm og Gudvangen.

Foto:  Flåm Guide Service

Fjord Safari

Fjord Safari tilbyr guida båtturar med hurtiggåande rib-båtar på Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden, og guida fotturar i nærområdet.

Foto:  Vatnahalsen

Rallarvegen

Ein av landets finaste sykkelruter med ein total distanse på 80 km. Rallarvegen startar ved Haugastøl (1000 moh) og går via Finse (1220 moh), Myrdal (870 moh) og ned til Flåm.

Foto: Visit Flåm 

Flåm Zipline

Den lengste Ziplina i Scandinavia, med eit spenn på 1381 meter mellom Vatnahalsen og Kårdalen i Flåmsdalen. Kan kombinerast med Flåmsbana eller Rallarvegen.

Kontakt

Adresse

Aurland Fjordhytter

Skjerdalsvegen 58

5745 Aurland

Norge

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Pinterest Ikon

© 2020 Aurland Fjordhytter