top of page

Attraksjonar

& aktivitetar

D6K_9443.JPG

Bilete av Stegastein utsiktspunkt

Stegastein utsiktspunkt

Stegastein utsiktspunkt er ei bru av massivtre som ligg 650 m over sentrum av Aurland. Utsiktspunktet tilbyr ei spektakulær panoramautsikt over Aurland og Aurlandsfjorden.

FB_Ext_FL_16x9_03.jpg

Foto: Visit Norway

Flåmsbana

Den spektakulære og verdskjende jernbanestrekninga mellom Flåm og Myrdal svingar seg oppover Flåmsdalen og har ein høgdeforskjell på 863 m. 

aurlandsdalen.jpg

Foto: Fjord Norge AS

Aurlandsdalen

Ein spektakulær fottur i naturskjøne omgivnader frå Østerbø og ned Aurlandsdalen til Vassbygdi. Turen er 20 km og tek rundt seks timar.

DSC_0088 (1).JPG

Foto frå fjelltoppen "Prest"

Fotturar

Aurland er omkrinsa av vakre fjell og kan tilby mange flotte turar, både korte og enkle så vel som lengre og meir krevande turar.

vision_of_the_fjords.jpg

Foto: The Fjords

Fjord cruise

Opplev Aurlandsfjorden og den UNESCO verdensarv-lista Nærøyfjorden på nært hald ved å ta ein ferjetur mellom Flåm og Gudvangen.

fjordsafari.jpg

Foto:  Flåm Guide Service

Fjord Safari

Fjord Safari tilbyr guida båtturar med hurtiggåande rib-båtar på Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden, og guida fotturar i nærområdet.

rallarvegen.jpg

Foto:  Vatnahalsen

Rallarvegen

Ein av landets finaste sykkelruter med ein total distanse på 80 km. Rallarvegen startar ved Haugastøl (1000 moh) og går via Finse (1220 moh), Myrdal (870 moh) og ned til Flåm.

zipline.jpg

Foto: Visit Flåm 

Flåm Zipline

Den lengste Ziplina i Scandinavia, med eit spenn på 1381 meter mellom Vatnahalsen og Kårdalen i Flåmsdalen. Kan kombinerast med Flåmsbana eller Rallarvegen.

bottom of page